dinsdag 21 november 2023

Schiedams Schoolschaak Kampioenschap voor het Basisschool Onderwijs (SSKBO) 2023-2024 bijna van start!

Beste allemaal,

Morgen is het (eindelijk!) weer zover: dan vindt het jaarlijkse Schiedams Schoolschaak Kampioenschap voor het Basisschool Onderwijs - in het kort SSKBO - plaats.

Er staan 25 teams aangemeld voor de editie 2023-2024. Dat is weliswaar iets minder dan de enorme opkomst van 30 teams van vorig schooljaar, maar zeker ruim bovengemiddeld. Leuk om te zien dat de Schiedamse schoolschakers zo enthousiast zijn en weer in grote aantallen zullen gaan strijden om de titel Schoolschaakkampioen van Schiedam 2023-2024.

Via de link hieronder kunt u de informatiebrief, de toernooiposter en het informatieboekje terugvinden met alle benodigde gegevens. De informatiebrief hebben de scholen ontvangen en zullen zij vermoedelijk verspreid hebben aan de belangstellenden binnen de school. Verder is de toernooiposter hieronder geplaatst die waarschijnlijk ook op meerdere plekken in de Schiedamse basisscholen is opgehangen. Het informatieboekje bevat nog wat extra praktische informatie en is naar de scholen gestuurd. Op de speellocatie zal voor elk team een exemplaar aanwezig zijn. De link naar de bovengenoemde documenten is

https://pionnetjes.nl/schoolschaak/

Wij wensen iedereen alvast een leuke schaakmiddag toe!

De toernooiorganisatie.